26.4.2015

Suklaadonitsit (donitsipeltillä)




Sain vihdoin postista tilaamani donitsipellit ja pakkohan niitä oli heti kokeilla. Kaksosemme toivoivat suklaisia donitseja joten niitä lähdin kokeilemaan. Nämä donitsit ovat pehmoisia vaikka ovat yön olleet jääkaapissa. Suosittelen kokeilemaan.
Tästä ohjeesta tulee 21 kpl.


Ohje:

4dl vehnäjauhoja
1dl tummaa kaakaota
2dl fariinisokeria
3tl leivinjauhetta
3tl aitoa vaniljasokeria
2dl piimää
2 kananmunaa
100g voisulaa
2tl vanilja-aromia
½dl milletti vaniljakreemijauhetta


Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä, voisula ja kananmunat. Sekoita kaikki aineet. Laita taikina pursotin pussiin ja pursota voidellulle donitsipellille. Paista 200'c n.8min. Anna donitsien jäähtyä, kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla. Mää laitoin näiden päälle sulatettua tummaa suklaata ja candy meltsin keltaisella suklaalla raidat. Ja osan raidoitin pelkällä candy meltsin keltaisella suklaalla. Tämän ohjeen löysin kakkukatrin blogista jota tapani mukaan muokkasin :)




1 kommentti :

  1. Kiitos paljon reseptistä!
    http://heidinhullutuksia.blogspot.fi/2015/04/suklaadonitseja-donitsipellilla.html

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful