Tässä gluteeniton ohje joka syntyi kokeilemalla onnistuuko vai ei. Tuli aikas hyviä ja maistuivat myös näin ei gluteenittoman suuhunkin. Helppoja tehdä ei tarvitse vaahdotella, kaikki aineet vain astiaan, sekaisin ja uuniin :)
Ohjeesta tulee 3kpl
Ohje:
1dl sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
½tl leivinjauhetta
½dl tummaa kaakaojauhetta
½dl vadelmahilloa
3/4dl öljyä
1dl siirappia
1 kananmuna
½dl kermaa
Sekoita kaikki aineet keskenään hyvin ja annostele voideltuihin ja jauhotettuihin vuokiin. Itse käytin tuollaisia kohokasvuokia (9cm halk. ja 5cm korkeus). Laita uuniin vuuat peltin päälle ja paista 180'c n.30min. Jäähdytä ja leikkaa leivoksista kohonnut nyppylä pois tasaiseksi ja käännä leivokset väärinpäin ja kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla.
Kuorrutus:
65g brunbergin tummaa suklaata
25g margariinisulaa
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti