28.6.2017

Jauhelihatäytteiset letut





*Kaupallinen yhteistyö Poppamies

Grillaaminen ei voisi olla enää mukavampaa ja helpompaa, kun käytössä on Poppamiehen laadukkaat tuotteet. Omat suosikit, joita olen ehtinyt maistella, ovat heidän grillikastikkkeet, jotka taipuvat ihan mihin vain. Joka kerta, kun grillissä tirisee lihaa tai broileria valelen pintaan erimakuisia grillikastikkeita ja pinnalle vielä ripottelen Rub-maustesekoituksia. Grillikastikkeista saa valmistettua myös. Dipit, tuunattua vaikka jauhelihataikinat murekkeisiin ja lihapulliin. Ite sekoitin tropical-fruitkastiketta vaniljajäätelön sekaan, ja voi pojat, miten hyvää oli. Pekonisuola, savuchili sekä sweet jalapeno-chilikastikkeita tulee lisättyä lähes joka ruokaan jotka on muuten vegaanisia. Eilen grillailtiin jättirapuja, jotka valelin mango-valkosipuli siipikastikkeella sekä pinnalle lousiana chicken rubia ja kyllä antoikin mukavan tujauksen, jopa kaksosemme tykkäsivät. 

 

Letut: Ohjeesta tulee 10 kpl.
3 dl vehnäjauhoja
1½ tl suolaa
3/4 dl öljyä
2 kananmunaa
1 dl vichyä
5 dl maitoa

Paistamiseen:
voita

1. mittaa kulhoon jauhot ja suola
2. sekoita ja lisää kananmunat, öljy ja vichy
3. sekoita hyvin
4. lisää maitoa vähän kerralla kokoajan hyvin sekoittaen
5. paista letut ja anna jäähtyä

Täyte:
500 g naudan paistijauhelihaa
1½ tl Poppamiehen pekonisuolaa
1tl paprikajauhetta
2 tl sipulijauhetta
n. 1dl Poppamiehen smoky apple bbg grillikastiketta
3 dl cheddar-juustoraastetta (Jukolan Juusto)
150 g ranskankermaa
1 kevätsipuli varsineen

1. kuullota silputtu kevätsipuli öljyssä
2. ruskista jauheliha ja mausta se pekonisuolalla, paprikajauheella ja sipulijauheella
3. sekoita kaikki täytteen aineet keskenään
4. laita jäähtyneen letun päälle täytettä ja kääri rullalle
5. lado ne uunivuokaan ja paista 200'c n.15min
6. nauti salaatin kera

2 kommenttia :

  1. Nälkä tulee kun näitä sun kuvia katsoo! :D herkullisen näköistä on!

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful