9.10.2017

Ravintola Bröd Punavuoren uusi menu ja yö Hotel Indigo Helsinki – Boulevardissa




Pääsin maistelemaan Boulevardin katutasossa Hotel Indigon ravintola Bröd Punavuoren uuden menun herkkuja. Ravintola on urbaani bistrotyyppinen, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä. Leipä on keskeisessä roolissa tässä ravintolassa. Jokaiselle ruokailijalle tarjoillaan paikan päällä leivottu leipä, joka tuodaan pöytään omassa vuoassa. Maistelin uudelta menulta alkuun ylikypsää rypsiporsaankylkeä, luomukuusenkerkkä-siirappia, herkkusieniä, sienipyreetä ja häränhäntälientä. Pääruoaksi valitsin kotimaista grillattua Rotukarjan naudan sisäfileetä, punaviinikastiketta, perunakroketteja, kotimaisia juureksia ja herkkusieniä sekä broccolinia ja porkkanapyreetä. Jälkiruoaksi maistelin suklaakakkua, vadelmahilloketta ja talon hasselpähkinäjäätelöä. Siis aivan huikea setti ja täytyy myöntää, että minä joka en tykkää sienistä, niin tämä oli ensimmäinen ravintola missä sienistä on saatu niin herkullisia, että söin sienet ensimmäsenä, suosittelen ehdottomasti!












 Löytyy myös menukokonaisuuksiakin



Keittiöpäällikkö Jyrki Männynsalo





Sain myös tutustua Hotel Indigo Helsinki – Boulevardiin, joka on avattu 3.3.2015, joka sijaitsee ihan ydinkeskustassa ja missä ihanan iloinen henkilökunta otti lämpöisesti minut vastaan. Hotel Indigo on täysin uusi hotellikonsepti Suomessa sekä ketjun ensimmäinen hotelli pohjoismaissa. Lähimmät sisarhotellit sijaitsevat tällä hetkellä Pietarissa ja Berliinissä. Sisustuksen elementtejä on suunnitelleet palkitut suomalaiset designerit Linda Linko ja Pietari Posti.








Hotelli sai kultatason LEED- sertifikaatin ensimmäisenä hotellina Suomessa. LEED on ympäristöystävällisen rakentamisen kansainvälisesti tunnettu ja hyväksytty luokitusjärjestelmä korkean tason vihreille rakennuksille.  Rakennuksen sisäpihalla on kesäkaudella palveleva puutarhaterassi. Hotellin sisäpihan kautta pääsee myös hotellin omaan 35-paikkaiseen autotalliin. Huoneet on sisustettu skandinaavisen tyylikkäästi ja vuoteisiin on kiinnitetty suurta huomiota. Voi pojat mä haluan sellaisen muhkean tyynyn kotiinkin! Vuodevaatteet ovat 100% egyptiläistä puuvillaa, tyynyt ovat untuvatäytteiset. Kaikkien huonetyyppien varustukseen kuuluu muun muassa uudenajan äänetön jäähdytystekniikka, kannettavan tietokoneen kokoinen tallelokero, Nespresso-kahvikone, silitysmahdollisuus, minijääkaappi sekä kuntosalin ja saunan käyttö. Hotellista löytyy myös kokoustila, joka soveltuu 10 henkilön tapaamisiin. Kokoustilassa on perinteisten istuimien tilalle valittavissa Active Sitting -pallo, joka tekee istumisesta lihaksia aktivoivaa vahvistaen mm. selän lihaksistoa sekä auttaen vetreytymään ja ideoimaan uutta.














Herkullisen ihana ja kattava aamupala ravitsee vatsan pitkälle päivään ja aamupalalla kahvi/tee tarjoillaan pöytiin. Aamupalalta löytyy tuoreita hedelmiä, raikasta rahkaa sekä jogurtteja, keittiössä paahdettuja pähkinöitä ja siemeniä, runsas valikoima kuivattuja hedelmiä, marjoja sekä muroja. Kurkkua ja tomaattia sekä salaattia. Kivikylän kotipalvaamon maalaispalvikinkkua Porvoosta. A. Kasténin kalkkunaa Hyvinkäältä, leppäsavustettua lohta ja sillejä. Juustoja Ahvenanmaalta, pitkään uunissa haudutettua puuroa isoäidin reseptillä. Rapeaa pekonia, suussa sulavia makkaroita ja pehmeää munakokkelia. Varhain aamulla leivottuja leipiä, muun muassa Ekbergin samalla ruisjuurella n. 150 vuoden ajan valmistettua 100% ruisleipää, luomusämpylöitä, voilla leivottuja croissantteja. Valikoima keittiön omia hilloja ja marmeladeja, tuoreita makeita leipomuksia,
luomuomenamehua sekä tuorepuristettua appelsiinimehua.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful