2.11.2017

Kinkkupiirakka myös gluteenittomana



Tätä voisi ahmia, vaikka miten paljon. Salaatin kanssa menee, vaikka lounaasta. Testaa ja ihastu sinäkin. Tuplaamalla ohjeen saat peltillisen verran tätä herkkua.


Pohja:
125 g maitorahkaa
125g pehmeää voita
1½ tl leivinjauhetta
2½ dl vehnäjauhoja tai  1½ dl vaaleaa jauhoseosta (Viljatuote) 


1. nypi maitorahka ja voi 
2. lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet
3. leivitä voideltuun ja jauhotettuun vuokaan tai peltille.
4. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 15 minuuttia.


Täyte:
2 dl kolmen sipulin kermaa
2 isoa kananmunaa
1 dl cheddar raastetta (Jukolan Juusto)
2 tl grillimaustetta
½ tl pippurisekoitusta

1 punasipuli -> kuutioi
100g paprikaa
100g kinkkusuikaleita
20g suolakurkkuja -> kuutioi
muutama kirsikkatomaatti.

1. sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet ja kaada pohjan päälle 
2. ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit 
3. paista 200'c n.20min 
4. anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päällle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful