19.12.2017

Ravintola Puisto


*Yhteistyössä Ravintola Puisto

Legendaarisen Koskipuisto Rosson tilalle avattiin Tampereen Hämeensillan kupeeseen ravintola Puisto, joka yhdistää aivan uudella tavalla ravintolan, kahvilan, kaupan sekä terassin. Kaupungin keskeisimmällä sijainnilla oleva ainutlaatuinen ravintolakokonaisuus tarjoaa muun muassa lähituottajien parasta antia ammattitaidolla valmistettuna. Puistosta saa mukaan pizzaa, jotka paistetaan komean kokoisessa puu-uunissa avotulella, pizzat ovat vitriinissä jo valmiiksi täytettyinä, enään tarvitsee valita mitä niistä haluaa ja odottaa muutama minuutti, kun se paistetaan. Sekä ihanan raikasta salaattia edulliseen 1,59e/100g hintaan. Tuoreista raaka-aineista, monipuolisesta ja laajasta tarjonnasta voit koota haluamasi kokoisen salaatin. Lounastakin on tarjolla hintaan 9,95e ma-pe klo 10.30-14, se sisältää kolme lämmintä ruokaa, runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet, veden sekä kahvin tai teen. Puiston omat leipurit leipovat itse tuoretta leipää myyntiin ja lounas- ja salaattibuffapöytään. Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjolla on brunssi.  Asioidessani Puistossa lämminhenkinen tunnelma huokuu heti ulko-oven avattua, upea puu-uuni vangitsee katseen, jota voisi jäädä ihailemaan kauvemmaksikin aikaa ja iloinen henkilökunta ottaa lämmöllä vastaan iloisesti hymyillen, lapsetkin otettiin ihanasti huomioon. Puistosta löytyy myös paikan päällä valmistettua artesaanijäätelöä. Puistossa on omia nimikkotuotteita, jotka löytyy kaupan puolelta mm. Dammenbergin salmiakkisuklaata, oluita, jotka ovat Fiskarsin Panimon luomuksia (Pilsner ja Vehnä) talon viinit tulevat italialaisilta viinitiloilta, alkoholiton kuohuviini tulee Teiskosta Teiskon Viinitilalta. Lisäksi juomista löytyy mm. Pyynikin Käsityöläispanimon oluita. Puiston limoncello on valmistettu itse omalla reseptillä ja se saa makunsa luomusitruunan kuorista. Myynnissä myös italialaisia leikkeleitä, jotka viipaloidaan asiakkaalle tilauksesta, ja marinoituja kasviksia. Kahvilan vitriinissä on myynnissä mm. Ohanan kuppikakkuja, Böönan raakakakkuja, Dammenbergin konvehteja, MBakeryn kakkuja ja ihania makusoodia, joita itse rakastan yli kaiken. Antipastotiskissä myynnissä Mouhijärven Herkkujuustolan mozzarellaa, jota käytetään myös pizzoissa, sekä italialaisia laatujuustoja ja vegaanista parmesania. 
























Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful